Fan of Famousbox!

Nog niet zo lang geleden gelanceerd in België, maar al helemaal on top of my online shopping list, is de nieuwe website Famousbox. De naam verklaart al onmiddellijk de verpakking van je kleren als je ze thuis ontvangt, maar veel belangrijker is natuurlijk de inhoud ervan. En die zal ongetwijfeld ook de moeite zijn. Essentiel, Wouters & Hendrix, Converse, 7 for all Mankind … . Nu eindelijk allemaal mooi gebundeld en slechts een klik verwijderd voor alle Vlaamse fashionlovers. Voorlopig alleen nog maar voor dames, maar aan de herensectie wordt gewerkt.

Een echte verademing als je het mij vraagt. Het is nog wel geen equivalent van Barney’s op Vlaamse bodem, maar we zijn toch al goed op weg. Niet stijlvol voor de dag komen, is dus geen optie meer, want met elk budget kan je hier leuke spullen vinden. 

Deze hoop ik na mijn voorgenomen shop stop (het is het laatste half jaar een beetje van het goede teveel geweest, maar hoe zou je zelf zijn als je in New York woont :-)) aan mijn kleerkast te kunnen toevoegen.

Topfavorieten: De groene clutch en blauwe jurk van Essentiel, en ‘Amour’ ketting van Wouters & Hendrix en de wedge sneakers van Ash (aangezien de kans dat ik die van Isabel Marant nog vastkrijg, klein is)

Famousbox.be!

Jurk Essentiel

Clutch Essentiel

Jeans 7 for All Mankind

Ketting ‘Amour’ Wouters & Hendrix

Wedge sneakers Ash

Jurkje Only 4 Stylish Girls

Roze broek Essentiel

Armband Roses of Antwerp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s